Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την συνολική αξία της παραγγελίας σας με απόλυτη ασφάλεια, επιλέγοντας έναν από τους 6 παρακάτω διαφορετικούς τρόπους αποπληρωμής.

Με την αξιοποίηση της μεθόδου της αντικαταβολής
Ως αντικαταβολή ορίζεται η πληρωμή των προϊόντων κατά τη στιγμή της παράδοσης τους, με μετρητά και όχι προκαταβολικά. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την μέθοδο της αντικαταβολής σε όλα τα προϊόντα, εκτός αυτών που κατασκευάστηκαν ειδικά για εσάς (ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί ο επιθυμητός διάδρομος χαλιού) και δύναται να αποπληρωθούν με τους υπόλοιπους παρακάτω τρόπους. Για οποιαδήποτε αγορά μέσω της www.madi.com.gr επιλέξετε εξόφληση με την χρήση αντικαταβολής, επιβαρύνεστε με 1,80€ επιπλέον της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας. Η αξία της αντικαταβολής παραμένει ίδια ανεξαρτήτως του συνολικού χρηματικού ποσού της παραγγελίας σας. Δηλώστε εύκολα την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής επιλέγοντας την στο πεδίο “Τρόπος πληρωμής”

Με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
Στα τελευταία στάδια καταχώρησης της παραγγελίας σας, μπορείτε να επιλέξετε την αποπληρωμή της συνολικής αξίας με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Αυτόματα θα οδηγηθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank όπου μπορείτε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα πεδία σχετικά με τα στοιχεία της τραπεζικής σας κάρτας. Δεκτές γίνονται όλες οι συναλλαγές με την χρήση Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners ή Discover καρτών όπως και με την χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Για την διασφάλιση των συναλλαγών σας, τα στοιχεία της τραπεζικής σας κάρτας δεν επιστρέφουν ποτέ στην www.madi.com.gr. Για παραγγελίες αξίας 100 ευρώ και άνω, μπορείτε να εξοφλήσετε την συνολική αξία της παραγγελίας σας με 5 μέγιστες άτοκες δόσεις, για 200 ευρώ και άνω με 10 μέγιστες άτοκες δόσεις και για παραγγελίες 500 ευρώ και άνω διατίθενται 12 μέγιστες άτοκες δόσεις.

Μέσω ενός λογαριασμού PayPal
Η PayPal δίνει τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε άτομο ή επιχείρηση με διεύθυνση email να στέλνει και να λαμβάνει πληρωμές μέσω Internet με ασφάλεια, άνεση και χωρίς κόστος.  Εάν δημιουργήσετε ή ήδη έχετε έναν λογαριασμό PayPal δε χρειάζεται να εισάγετε τα προσωπικά και οικονομικά στοιχεία σας κάθε φορά που πληρώνετε. Για την διεκπεραίωση των πληρωμών σας, απαιτούνται το email και ο κωδικός πρόσβασης σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας με την χρήση ενός λογαριασμού PayPal, επιλέξτε την ως τρόπο πληρωμής και συμπληρώστε κατάλληλα τα απαιτούμενα κενά πεδία.

Μέσω Klarna
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επιλέξτε να εξοφλήσετε το σύνολο της παραγγελίας σας μέσω Klarna. Μέσω της Klarna, εξοφλείτε την παραγγελία σας σε 3 άτοκες δόσεις δίχως να απαιτείται η κατοχή πιστωτικής κάρτας και χωρίς επιπλέον κρυφά έξοδα. Μέσω μιας απλής χρεωστικής κάρτας και της γρήγορης αναζήτησης που η Klarna θα κάνει για την διαχρονική οικονομική σας συμπεριφορά, παραλαμβάνετε τα προϊόντα που εσείς έχετε επιλέξει και κάθε μήνα καταβάλλετε την άτοκη δόση που σας αναλογεί.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Klarna εδώ.

Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Έχετε την δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με την κατάθεση των απαιτούμενων χρηματικών μονάδων σε ένα φυσικό τραπεζικό κατάστημα ή διαφορετικά με την ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων σε έναν από τους λογαριασμούς που διαθέτει η MADI. Στο πεδίο της αιτιολογίας, φροντίστε να αναγράψετε τον κωδικό της παραγγελίας σας.
Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς των χρημάτων, απαιτείται η αποστολή ενός ενημερωτικού email στο οποίο θα επισυνάπτεται το αποδεικτικό μεταφοράς των χρημάτων, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο και τον κωδικό της παραγγελίας σας για να περάσει, από την πλευρά μας, στο στάδιο της άμεσης εκτέλεσης. Αν η μεταφορά των χρημάτων δεν πραγματοποιηθεί και περάσουν οι 7 εργάσιμες ημέρες κατά τις οποίες δεσμεύονται τα προϊόντα για λογαριασμό σας, η παραγγελία σας αυτόματα ακυρώνεται. Οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί καταγράφονται αμέσως παρακάτω:

 • Εθνική τράπεζα Ελλάδος:
  Αριθμός λογαριασμού: 395/400806-50
  Iban: GR93 0110 3950 0000 3954 0080 650
  Δικαιούχος λογαριασμού: ΑΛΜΥΡΑΣ ΔΗΜ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
 • Alpha Bank:
  Αριθμός λογαριασμού: 5280 0200 2000 031
  Iban: GR09 0140 5280 5280 0200 2000 031
  Δικαιούχος λογαριασμού: ΑΛΜΥΡΑΣ ΔΗΜ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
 • Πειραιώς τράπεζα:
  Αριθμός λογαριασμού: 5268 0857 01224
  Iban: GR90 0172 2680 0052 6808 5701 224
  Δικαιούχος λογαριασμού: ΑΛΜΥΡΑΣ ΔΗΜ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
 • Eurobank τράπεζα:
  Αριθμός λογαριασμού: 0026 0376 6802 0043 5861
  Iban: GR76 0260 3760 0006 8020 0435 861
  Δικαιούχος λογαριασμού: ΑΛΜΥΡΑΣ ΔΗΜ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Με μετρητά στον εκθεσιακό χώρο της MADI homeware “feels like home”
Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με την χρήση μετρητών  χρημάτων κατά την επίσκεψη και παραλαβή των προϊόντων από τον εκθεσιακό χώρο της MADI. Εάν η συνολική αξία της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 499 ευρώ η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή δέσμευσης του ποσού της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Τα προϊόντα δεσμεύονται για λογαριασμό σας 7 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα παραλάβετε το ενημερωτικό SMS ή email που θα αναφέρει πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη! Εάν δεν παρουσιαστείτε εντός του χρονικού διαστήματος αυτού και δεν υπάρξει περαιτέρω επικοινωνία, η παραγγελία σας αυτόματα ακυρώνεται.

Οποιονδήποτε τρόπο εξόφλησης και εάν επιλέξετε, βεβαιωθείτε πως ύστερα της ολοκλήρωσης της καταχώρησης της παραγγελίας σας, έχετε λάβει ενημερωτικό SMS ή Email που επιβεβαιώνει την καταχώρηση. Σε περίπτωση που δεν το εντοπίζετε, ελέγξτε τα ανεπιθύμητα μηνύματα (Spam). Πιθανόν να κατέληξε εκεί. Αν αδυνατείτε να το εντοπίσετε, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην καταχωρήθηκε με επιτυχία η παραγγελία σας στο σύστημά μας.

Η έκδοση τιμολογίου είναι εξίσου εφικτή, συμπληρώνοντας τα επιπρόσθετα απαραίτητα πεδία.