Τρόποι Παραλαβής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει μέσω της www.madi.com.gr με τους παρακάτω διαθέσιμους τρόπους:

Με αποστολή στην διεύθυνση που επιθυμείτε μέσω Courier.
Τα προϊόντα που έχετε επιλέξει μπορούν να αποσταλούν στην διεύθυνση που εσείς επιθυμείτε μέσω των διευρυμένων δικτύων της ACS Courier και της Courier Center. Για αγορές άνω των 45 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Σε αγορές μικρότερες των 45 ευρώ επιβαρύνεστε με 3 επιπλέον ευρώ. Ανεξαρτήτου της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας, δίνεται επίσης η δυνατότητα της αποπληρωμής του συνολικού ποσού με την μέθοδο της αντικαταβολής, η οποία είναι εντελώς δωρεάν. Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται Δευτέρα – Σάββατο και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας συντομότερα, παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω των σχολίων της παραγγελίας σας ή καλώντας στο: 2394052942. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταπεξέλθουμε στο αίτημα σας.

Επισκέπτοντας τον εκθεσιακό χώρο της MADI homeware “feels like home”
Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει μέσω της www.madi.com.gr επισκέπτοντας τον επίσημο εκθεσιακό χώρο της MADI Δευτέρα ως Παρασκευή 08:30 -15:30 και Σάββατο 08:30 – 13:30, αποφεύγοντας ανεπιθύμητα έξοδα αποστολής. Η αποπληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με μετρητά εφόσον δεν ξεπερνάει τα 499 ευρώ. Διαφορετικά, η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή δέσμευσης του ποσού της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Εάν σας εξυπηρετεί περισσότερο η παραλαβή της παραγγελίας σας με την επίσκεψη σας στον εκθεσιακό χώρο της MADI, μπορείτε να επιλέξετε τον αντίστοιχο τρόπο παραλαβής στα στάδια καταχώρησης της παραγγελίας σας. Τα προϊόντα δεσμεύονται για λογαριασμό σας 7 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα παραλάβετε το ενημερωτικό SMS ή email που θα αναφέρει πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη! Εάν δεν παρουσιαστείτε εντός του χρονικού διαστήματος αυτού και δεν υπάρξει περεταίρω επικοινωνία, η παραγγελία σας αυτόματα ακυρώνεται.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα με μηδενικό απόθεμα, το τμήμα της εξυπηρέτησης πελατών θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την βέλτιστη διαχείριση του θέματος.

Σημειώνεται πως προς το παρόν παραγγελίες προς την Κύπρο δεν καθίστανται εφικτές.