Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε την σωστή επιλογή χαλιού στον χώρο μας;

Πολλές φορές, δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε το κατάλληλο τάπητα για τον χώρο μας. Ο προβληματισμός αυτός οφείλεται είτε στην μικρή γκάμα χαλιών που βρίσκουμε στην αγορά είτε δεν είμαστε σίγουροι τι ταιριάζει καλύτερα στον χώρο μας. Ωστόσο όμως, η απάντηση στον παραπάνω προβληματισμό είναι πολύ απλή. Η εταιρία MADI συνεργάζεται με περισσότερα από 700 καταστήματα σε όλη την Ελλαδα. Έτσι λοιπόν, επιδιώκουμε να εξασφαλίζουμε στον καθένα από εσάς ξεχωριστά μια μεγάλη συλλογή μοναδικών χαλιών διαφορετικών κατηγοριών, χρωμάτων και διαστάσεων.

Πως όμως θα είμαστε σίγουροι τι ταιριάζει καλύτερα στον σπίτι μας;

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες με άμεση επίδραση στην λήψη της απόφασης μας, είναι το είδος του νέου μας χαλιού. Με άλλα λόγια δηλαδή, πριν βγούμε στην αγορά πρέπει να γνωρίζουμε τι είδος χαλιού θέλουμε για τον χώρο μας.

Η MADI εκτός από την μεγάλη ποικιλία σχεδίων που παρέχει στην ελληνική αγορά, δίνει την δυνατότητα επιλογής διάφορων κατηγοριών χαλιών όπως είναι τα :

  • Κλασικά χαλιά,
  • μοντέρνα χαλιά,
  • χαλιά με τρισδιάστατη απεικόνιση,
  • χαλιά με αναπαλαιωμένα σχέδια κ.ά.

 

Έπειτα, επίσης πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά τον "δωμάτιο" - χώρο- που θα τοποθετήσουμε το νέο μας τάπητα. Συνήθως σε χώρους όπως το σαλόνι ή η κουζίνα επιλέγουμε τάπητες με γήινους συνδυασμούς χρωμάτων με κύρια επιδίωξη μας ο απόλυτος εναρμονισμός του τάπητα με τον χώρο. Σε χώρους πάλι όπως η κρεβατοκάμαρα ή γενικότερα υπνοδωμάτια προτείνουμε το "ντύσιμο" τους με τάπητες ανάλογους στις απαιτήσεις του κάθε δωματίου ξεχωριστά. Στους λοιπούς χώρους η επιλογή είναι δική σας αφού το μεγαλύτερο μέρος των χαλιών μας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ταιριάζουν άψογα σε όλους τους χώρους.

Τέλος, αφού πλέον έχουμε καταλήξει τι είδος χαλί θέλουμε και σε ποιόν χώρο θα το τοποθετήσουμε πρέπει να κοιτάξουμε τις διαστάσεις του νέου μας χαλιού και την ποιότητα του. Προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε στους πελάτες όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιλογή διαστάσεων ενώ είναι σημαντικό να αναφερθεί πως είμαστε πολύ αυστηροί όσον αφορά τα κριτήρια κατασκευής των χαλιών μας, έτσι ώστε να σας εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα.